Simone, songbook

Première: 6 december 2010 DeLaMar Theater, Amsterdam

‘Songbook’ is een geheel nieuwe, stijlvolle, swingende en ontroerende personality show!  Simone’s Songbook geeft het publiek een kijkje in de muzikale ziel van een unieke theaterpersoonlijkheid in een eigentijdse show vol kleine liedjes en grote songs. Simone zingt, zoals alleen zij dat kan, een scala aan luisterliedjes, pop, kleinkunst, musical en pure showbizz. Met geheel persoonlijke interpretaties van bekende Nederlandse en internationale nummers èn als primeur – speciaal voor dit nieuwe programma – een voor Simone geschreven en gecomponeerd nieuw repertoire.

Simone Kleinsma: “Er zit ook veel nieuw repertoire in mijn show. Liedschrijver André Breedland heeft dit prachtig verwoord in het speciaal voor mij geschreven ‘Ik wil wonen in de tonen van een lied’. Deze zin geeft voor mij alles weer wat ik met muziek heb en wat muziek met mij doet. Voor elke emotie is er wel een lied en voor elk lied is er wel een emotie. Sommige muziek past zo bij momenten in je leven dat je er bijna letterlijk in woont en dat je er in wilt kruipen.”

Na een zeer succesvolle toer met haar nieuwe ‘one-women show’ Simone Songbook begin 2011 staat Simone deze zomer nog enkele weken in het DeLaMar Theater. En ook nu is er een cd met hoogtepunten uit die show uitgebracht.

Cast

Simone Kleinsma
Rolf Koster
Gino Emnes

Band o.l.v Mike Schäperclaus

Samenstellers

Simone Kleinsma
Guus Verstraete
André Breedland
Maurice Wijnen
Paul Eenens
Mike Schäperclaus
Daan Wijnands

Creatives

Regie: Guus Verstraete
Choreograaf: Daan Wijnands
Producent: Joop van den Ende Theaterproducties

Meer info

Stills

Trailer

Terug