De dag dat ik Robert Long ontmoette

Première De dag dat ik Robert Long ontmoette: 14 februari  2018 De Goudse Schouwburg, Gouda

Recensie quotes

“…..speelse choreografieën….” (Telegraaf – Maaike Staffhorst)

Het verhaal van De dag dat ik Robert Long ontmoette

‘Robert Long 75 jaar’ in theaterseizoen 2018-2019: een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. Robert Long zou nu de titel van singer songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander!

Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen, maar als die niet meer kunnen worden uitgevoerd door hem, dan zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen in een theaterconcert waarbij ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier zullen worden uitgevoerd.

De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen.

Wat een verrassing: kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet? Ja zij hebben ooit Robert ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt.  Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling en ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes.

Cast

Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot

Combo

Louis Gerrits & Peter Krako onder leiding van Peter van der Zwaag.

Creatives

Regie: Eddy Habbema
Script: Ivo de Wijs
Choreografie: Daan Wijnands
Styling: Ruben Monfrooy & Ilse Lans
Producent: Kristof Rutsaert
Uitvoerend producent: Tineke Huydts
Impresariaat: Maria C. van Loon

 

Meer info

Stills

Trailer

Terug